logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

info@icc.co.cr

Readjustment of La Nación Parking Lot

Given the development of the building for the Integrated Newsroom of La Nación, the purchase of new properties and the readjustment in the designs of the parking lots were required, looking for more efficiency and being able to solve the space problem that the company had.

The direction of the project entailed a very close coordination with the people of La Nación since the parking lot to be rebuilt was in use during the construction process.

Completion Year:

2013

Investment:

$500,000

Location:

Tibás, Costa Rica

Category:

Infrastructure